2,5 m/8.2 ft Avto Sprednji Odbijač za Ustnice Avto Ogljikovih Vlaken Univerzalno Strani Krilo Splitter Spojler Avto Sprednji Odbijač Guard Nepremočljiva

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€16.78

Barve:

Vzdržljiv Material: 2,5 m/8.2 ft avto sprednji odbijač varovala je izdelan iz trpežne in čvrst material.Gladka in nežna prerez, lexible v uporabo, enostaven za bend, imajo odlično odpornost proti obrabi.Ta izdelek lahko učinkovito zmanjšanje vašega vozila poškodb v nesreči.

Funkcija: iz ogljikovih vlaken sprednji odbijač varovala proti trčenju zavarovanja,zaščito pred praskami od dovoznih poti,hitrosti, udarci in ovinki.Visoko kakovostna avtomobilska sprednji odbijač stražar varuje avto z trčenja in zmanjšuje škodo, tudi v mokrih ali hladno vreme.

Enostaven za Namestitev: Čisto mesto montaže, in nato uporabi oprijem in stisnite.Prav tako lahko uporabite sušilnik za lase, da sprednji ustnice bolj topel.Upoštevajte, da namestitev vogalih odbijača potrebe, da izrežemo več trikotnika, da se prilega originalni avto.

Uporaba: sprednji odbijač varovala lahko držijo na sprednji ali zadnji odbijač, body kit, strani krilo, in univerzalno je za večino avtomobilov.Odbijač za ustnice popolnoma prilegajo z vašega odbijača načrtovanja in zagotavljajo elegantno in prilagojene videz.

Package: Boste dobili 1 paket avto sprednji odbijač varovala.To preprečuje, da bi grdo trčenju praske in zagotavlja zaščito, izročiti vaš avto agresivno športni avto videz.

Blagovna Znamka SDAO
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Odbijači

0 Ocene

Dodaj pregled