Za Mercedes-Benz G Razred G500 G63 W464 2019-2020 Pravi Ogljikovih Vlaken Rezervoar Za Gorivo Pokrov Nalepke, Dekorativne Avto Zunanja Oprema

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€95.84 €67.08

Barve:

Za Mercedes-Benz G Razred G500 G63 W464 2019-2020 Pravi Ogljikovih Vlaken Rezervoar Za Gorivo Pokrov Nalepke, Dekorativne Avto Zunanja Oprema

Pred nakupom, prosim, primerjajte vaš avto s fotografijami, če so isti, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Hvala!Če imate kakršne koli dvome, se obrnite na nas.

Material:Res ogljikovih vlaken

Barva: Črna

Količina:1 kos/set

Veljavnih modelov avtomobilov:

Za Mercedes-Benz G-Razred W463 2019-2020

Za popestritev in zaščito vašega avtomobila, ogljikovih vlaken in izdelkov so prva izbira, ki so zelo primerni za karoserije, poudari okus in izboljšati videz vašega avtomobila.

Navodila za namestitev

1. Čist avto mesto montaže, da se zagotovi, da ni voda, olje, madežev in prahu.

2. Na samolepilni trak na hrbtni strani je enostaven za namestitev, brez vrtanja ali varjenja.

3. Če je hladno vreme, da bi dosegli boljše lepilo učinek, prosimo, uporabite sušilnik za lase toplote obojestranski lepilni trak.(Ne biti preveč vroče, zaradi strahu, Burn out)

4. Po solzenje off lepilni film okrasni pokrov, obojestranski lepilni ne more dotakniti s prsti.

5. Prosimo, da se prepreči avto pranje in stiku z vodo v roku 24 ur po tem, ko je izdelek nameščen.

O po-prodaje

1.Če prejeti element ni problematična, napačen ali pa je poškodovan, se obrnite na nas čim prej in zagotoviti jasno sliko za predmet, ki ste ga prejeli (vključno polje in dostava številko), in sva se bo ukvarjal s položajem, na katere naletite.

2.Če vam ni všeč, ali nezadovoljni z izdelek po prejemu to, prosimo, vrnite v roku 15 dni in se obrnite na nas, preden se je vrnil element.

3. Če je izdelek poškodovan zaradi napačnega nakupa ali namestitev napaka na strani kupca, nam ne bo treba nadomestiti kupec za ta položaj.

4.Predvideni čas logistika pravočasnost, je splošno pravočasnost logistično podjetje, občasno lahko pride do zamud, prosimo za razumevanje.

Kako slediti moj paket?

Lahko uporabite za sledenje številko za sledenje vašega paketa na naslednji spletni strani: //global.cainiao.com/ (izvod brskalnika, da odprete)

Vrsta Materiala Pravi Ogljikovih Vlaken
Poreklo Celinska Kitajska
Ime Modela AK-190
Postavka Vrsta Tank Zajema
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001

0 Ocene

Dodaj pregled