Motorno Kolo Stegno Torba Nepremočljiva Veliko Zmogljivost Motocikla Pasu Paket Multi-Žep Razširljiv Hip Vrečko Za Unisex Kolesarske Opreme

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€44.79 €22.40

Barve:

Bullet Točk:

1.Snemljiv Noge Trakov: To stegno vrečko lahko nosili diagonalno čez sprednji del pasu in za boke, ali ločijo in se uporablja kot pasu vrečko, da bi zadovoljili različne potrebe.Noge trakov in pasu pasu so prilagodljiva.

2.Nepremočljiva PC Hard Shell: iz trganje in obrabo-odpornih poliestrskih vlaken in PC trdo lupino površine, to stegno vrečko je močan in čvrst dovolj, da zdrži vse vremenske razmere.

3.Slušalke Jack Design: To stegno vreča je udobno obliko, ki se prilega tesno noge in ima veliko površino dihanje PU materiala na hrbtu.To je opremljen tudi s slušalke in D-obroč, sponke.

4.Dvosmerni Zaprti Zadrgo: To stegno torba je primerna tudi za levičarje, kot ga ima dva-način oblikovanja, ki omogoča, da ga nosite na obeh straneh.Dvosmerni PU zaprti zadrgo zagotavlja, da svoje stvari varno in varno.

5.Vsestranska Uporaba: Ta stegno vreča se lahko uporablja kot fanny paket, na rami, ali kolka vreča, zaradi česar je zelo primerna za različne priložnosti in dejavnosti.

Opis:

Naše spusti nogo vrečko ponuja odlično rešitev za prenašanje vašega essentials na poti.Z diagonalno dobo zasnova in odporne na obrabo materiala, lahko zdrži celo v najtežjih avanture.Opremljen z slušalke za udobno poslušanje in dva-način oblikovanja, ki podvoji kot fanny paket, ta torba je tako funkcionalno in modi.Pripravite osvojiti vsak teren z našo vsestranski spusti nogo vrečko.

Specifikacija:

Material: RAČUNALNIK trdo lupino + poliestrskih vlaken

Velikost: 28*25*10CM(11*9.8*3.9 palčni)

Teža: približno 400g

Seznam:

Motorno kolo Noge, Torba x 1

Vrsta Materiala PC trdo lupino + poliestrskih vlaken
Ime Modela Stegno Vrečko
Posebne Funkcije Snemljiv Noge Trakovi
Postavka Vrsta Noge Vrečke
Element Teža 1.00kg
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled