Velika Bela Posušenih Palmovih Listov - Premium Kakovost - 3 Kos Elegantno Moderno Boho Home & Poročni Dekor - Wall Art

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€19.12 €10.33

Barve:

1. O VAŠI PACKAGE: Vsak paket prihaja z 3 Velika Nagrada Kosov Posušenih Palmovih Listov v lepo belo/smetanove barve.Velikost enega listnih je pribl. 11.02 palčni x 19.29 palčni (dolžina vključno s stem).Dlani je izjemno velik, se lahko cut in styled po vaših željah.Ta paket vsebuje tudi brezplačno e-knjigo z dekor ideje.

2. SODOBNE DOM DEKOR: S premium naravno sušene palmovih listov, ki jih lahko dodate sveže tropsko in zelo moderno boho dekor vibes, da vaš dom.Suho dlan britney spears se lahko uporablja kot tabela centerpiece, strani navijačev, quinceañera, rojstne dneve, tematske strani, stopnji odlikovanja, otroške tuši, sladkarije mize ali torto prelivi.Dodajajo, subtilna pridih elegance, da vaš cvetlični aranžma.Nasvet: To je tudi odlična ideja za darilo.

3. NATURAL & ORGANSKIH: listi se lahko razlikujejo po obliki in barvi nekoliko, saj je vsak izmed njih je 100% ročno s strani strokovnjakov z ljubeznijo in nego.Ekološki palm listi so zračno sušene, barve, rez v lepi kopje obliko.Uporabite lahko tudi škarje, trim glede na vaše lastne ideje.

4. PRIROČEN in ENOSTAVEN: Posušenih palmovih listov bo trajal več let in ne zahteva nobenih zalivanje ali za vzdrževanje in držite gor čudovito skozi čas.Zelo priročno za vse dekor ljubimec.

velikost: 40 x 28 cm

Material: palmovih listov

barva: Bela

Vsebina Paketa:

3 x palmovih listov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Material Akril
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled