2Pcs Zamenjava Uho Blazine, Blazine Za Sony WH-CH700N CH710N Slušalke Earpads MDR-ZX770 ZX780 10R Uho Blazine Popravila Del

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€7.30 €4.97

Barve:

1. Visoka kakovost materialov: Sony WH-CH700N slušalke goba pokrov je izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo udobje in vzdržljivost ter zagotavlja pravilno blazine za varstvo in dolgotrajno uporabo za vaš slušalke.

2. Enostavno zamenjati: Ti goba prevleke so enostavne za namestitev in zamenjavo.Lahko spremenite stare, poškodovane ali umazane slušalke blazine za obnovitev udobje in čistočo vašega Sony slušalke z novimi.

3. Izboljšanje kakovosti zvoka: Sony WH-CH700N slušalke kritje goba pokrov lahko pečat ušesa, preprečevanje hrupa v okolju, izboljša kakovost zvoka in zagotavljajo boljše poslušanje izkušenj.

4. Močno prilagodljivost: Ti goba rokavi so združljive s Sony WH-CH700N, ki zagotavlja pravilne oblike in velikosti, da zagotovijo, da slušalke ne bo poškodovana, lahko pa tudi prilagoditev na različne glavo vrste in uho vrste.

5. Prihranek denarja in varstvo okolja: z nadomestno shemo te goba pad zajema lahko izognili nakupu nove slušalke, in so varstvo okolja odločitve, da se zmanjša vpliv na okolje.

Vključuje:2pcs

Postavka Vrsta Blazinice Za Ušesa
Blagovna Znamka SD&HI
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled