3D Šopek rož Plesni 3D Rose Šopek Sveča Plesni Silikonski Oblike, Za DIY Umetnostne Obrti Kit Svečo, zaradi Česar Doma Dekor Poroko

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€26.85 €13.42

Barve:

Ustvarite lep cvetlični sveča ureditev kot nalašč za vsako priložnost z našo Šopek rož Sveča Plesni.Dosežen z materiali, dodaja, toplo vzdušje za vsako sobo in se težko deformira.Izpolnjuje vaše zahteve za romantičen večer, rojstni Dan, Valentinovo, velika Noč ali Božič.Preprost za uporabo in enostavno vzeti.Naredite svojo sveče, ki izstopajo z našo Šopek rož Sveča Plesni!

Specifikacija.

Material: hrana silikona

Temperatura: od -40°F do +446°C (od -40°C do +230°C)

Plesni barva: kot prikazano

Velikost: kot prikazano

Paket seznam.

1 x 3D Šopek rož Plesni

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarite edinstveno vzdušje: S tem šopek rož sveča plesni, lahko bi sveče, ki dodaj topel in prijeten na dotik, da vaš dom.Ali želite, da se sprostite, praznovanje, ali impress, te sveče bo ustvarjanje zanimivih in vabi dekor.

2.Debela in Mehka: Izkušnje vrhunske kakovosti in ugodne cene z našimi šopek rož sveča plesni, oblikovana z debele, mehke in trganje silikona.Ta plesen je stroj in ne-deformirljiva, ki zagotavlja vaš sveče bo ohranijo obliko in teksturo.Ustvarite osupljivo sveče vsak čas z lahkoto.

3.Ustvarjalni Navdih: Ta šopek rož sveča plesni vam omogoča, da ustvarite čudovite in unikatne sveče z zlatom, čebula v prahu, sljuda v prahu, tekoče smole, barvila, posušeno cvetje in več.Lahko preizkušajo različne kombinacije in barve, da izpolnjuje vaše zahteve in dodati več radosti v svoje življenje.

4.Popolna Novost Darilo: Presenetite svoje najbližje z ročno Šopek rož Svečo, ki ga uporablja ta plesen.Idealen za vsako priložnost, pa naj bo to rojstni dan, Valentinovo, velika Noč ali Božič.Spustiti vaš notranji umetnik in očarati svojo družino in prijatelji, s po meri dar, ki je kreativno in zabavno.

5.Poenostavljenimi Javnost: Cvetlični Šopek Sveča Plesni ne držijo na dnu, zahvaljujoč Visoko silikona kakovosti.Samo pritisni in dno za sprostitev in varno potegnite straneh proč.Uživajte brez težav in varno uporabo, brez skrbi, lepljenje vprašanja.

velikost as the picture shows
Številka Modela 3D Šopek rož Plesni
Material Silikonski
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled