Motorno Kolo Tople Podloge Za Koleno Polno Čeljusti Kolena In Shin Stražar Blazine Dihanje Ščitniki Za Kolena Protector Za Motorno Kolo, Kolesarske Dirke Dolge Noge

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€21.87

Barve:

Značilnosti:

Iz visoko kakovosti poliester in dol oblog, mehko, nepremočljiva in windproof, dodajte dodatno toploto za kolena na hladno vreme dni, udobna in zračna za nošenje.Bistveni zunanji termalni dodatki.

Lep šivanje in izdelavi preprečevanje hladen zrak zunaj.Ergonomski design, udobno za dolg-čas obrabe.

Ime: motorno kolo windproof kolena pokrov

Material: poliester + navzdol

Velikost: približno 60 cm dolgo

seznam vsebine:

1 par Motocikel windproof kolena zalivu

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Visoko Durablity】motorno kolo, ščitniki za kolena so potrebna za vodenje toplo zunaj.Je mehka, nepremočljiva in windproof, dodajanje dodatnih toplino kolena v hladnem vremenu, in je udobno in dihanje nositi.Narejen je iz visoko kakovosti poliester z navzdol oblog.

2.【Praktično Toplo Design】Ergonomski design, udobno nositi za dolgo časa.Enostavno krat, kot nalašč za na prostem, potovanja ali za shranjevanje, in prihranite prostor.Motocikel Toplo Kolena Kritje je fino sešiti in oblikovana, da si hladen zrak.

3.【Enostavno Na In vzlet】Noge Gaiter je enostavno, da dajo na/off.Zaradi svoje visoke elastičnosti, zadrgo zaprtje je enostavno, da dajo na in vzlet v nekaj sekundah.Elastični na obeh koncih lisice za zdrs in obdržati kolena blazinice, v kraju.

4.【Široko Združljivost】Kolen Varovala Motocikel Zgornji Hlačnice s Premerom 18 cm/7", Manjša Hlačnice s Premerom 14 cm/5.5", Dolžina 60 cm/s 23,6", ena velikost ustreza večini žensk in moških.Obdržati noge varni pred mrzel veter.

5.【Široko Aplikacije】Motocikel kolena naramnice so idealne za na prostem zimskih športov, kot so smučanje, deskanje na snegu, snowmobiling, kampiranje, pohodništvo in tek.So tudi odlična za kolesarjenje, kolesarjenje, kolesarjenje, kolesarjenje, in motorno kolo.

Ime Modela Motorno Kolo, Ščitniki Za Kolena
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled