Kamisato Ayaka35 Poiščite Slikarstvo Stensko Sliko Anime Steno, Se Pomaknite Visi Deco Platno Visi Sliko

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€18.28

Barve:

Če ste ljubitelj anime ali otaku,boste bolje imeti ta anime steno banner.Ta anime steno banner je izdelan z visoko kakovostnih možnosti tkanine.Kako lepo je videti vaš najljubši anime vsakodnevno v svojo sobo!

1.Dekorativne stenske: edinstveno magnetno oblika okvirja, zaradi česar je posebno dekoracijo za spalnico, dnevno sobo, spalnico, pisarno, učilnico, študija, koridor ali mesto, ki ga želite postati privlačna.Okoljske ponovljivost: Naš magnetni leseni vzmetenje okvir lahko ne samo visi akvarel in platno umetnosti, ampak tudi nadomestitev drugih plakatov, slik in platno umetnosti so vam všeč, brez poškodb.Edinstveno darilo: sodobno oblikovanje je edinstven in umetniške, primerna za otroke, najstnike, študente, učitelje ali kdorkoli, ki vas zanima.Prejemnik bo dobil svojo ljubezen in pusti globok vtis.Preprosta namestitev: potrebujete le povezavo na zgornji in spodnji robovi platno z vgrajenimi magneti iz lesenega okvirja.

2. Visi slika je odlično darilo za prijatelje, družino, sošolci, rojstne dneve in diplomi slovesnosti.Visi doma doda tudi umetniško vzdušje.

3. To ni mogoče oprati z vodo, in je priporočljivo čistiti redno.

4. Zaradi različnih metod merjenja, velikost podatkov z napako v roku 1-2 cm je normalno.

Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Platno, Saj
Medij Vodoodporno Črnilo
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Tehnika Spray Slikarstvo
Predmeti Animacija
Obrazec Enotni
Okvir Da,
Slog Japonska Slog
Original Da,
Podporne Baze Platno
Material Platno
Je Pametno Napravo no

0 Ocene

Dodaj pregled