57 v 1 Prednosti'kit SD-9857m Večfunkcijsko Popravila izvijač kombinacija računalnik, mobilni telefon, natančnost izvijači orodje set

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€41.47 €39.39

Barve:

Smo strokovni dobavitelj komunikacijske opreme.Naše podjetje je popolno paleto izdelkov, modelov in tisoče dodatkov.Če ne boste našli izdelek, ki ga potrebujete v naši trgovini, nas lahko kontaktirate in bomo priporočamo za vas.

Če imate kakršnekoli težave v procesu nakupa in prejemom blaga, se lahko obrnete na nas, da jih reši, mi bo služil vam,

Naši izdelki so bili izvoženi za skoraj 100 državah in regijah po vsem svetu.

Smo iskreno upam, da sodeluje z vami in vam bo prinesla zanesljivo in zadovoljive izkušnje.

Informacije O Izdelku: 1. 3-stopenjski nastavljiv podaljšek palico, se lahko razširi na 115mm, enostaven za uporabo v ožjem okolju 2. 1/4 obrnite 4.0 mm adapter, zamenjajte multi-standard izvijač glavo, uporaba večnamenski prostor delovanja 3. Vrtenje rep cover design, fleksibilno vrtenja, zaklepanje vijak več, hitro in preprosto 4.Dveh odtenkih anti-skid ročaj, ergonomska, udobno delovanje 5. Trajno skladiščenje polje, sistem vsebuje različne izvijač glavo, enostaven za prevoz 6. 30 kosov 4 mm izvijač glavo, ki je primerna za ravne plošče, konzole, računalnikov, mobilnih telefonov in drugih 3C izdelkov Nastavljiv 3–dolžina razširitev bar Up-to-115mm dolgo, idealen za prilagajanje in dostop do vijakov v ozkih območjih. 1/4" do 4.0 mm adapter Enostavno, da ustrezajo večini izvijače za vse vaše popravilih.Vrtljivi Skp Za natančen nadzor in vijak z vrtenjem prsta.Non-Slip TPR ročaj, ki Z ergonomsko obliko za udobno delovanje.Trajno storge polje Za bitov upravljanje, shranjevanje in enostavno prenašanje. 24 kos 1/4" eletrical bitov Za elektronsko in električno polje, ki je primeren za dom, pisarno, PC in kolo in več. 30 kos 4 mm natančnost bitov Popravila mobilni telefoni, igralne konzole, wearables, prenosni računalniki, namizni računalniki, tablični računalniki, malih gospodinjskih aparatov, in še veliko več.

Paketu: 1 * Pro'sKit SD-9857M Orodje Set

Podrobnosti O Izdelku:

Pišite Nam:

Kaj je app/wechat/Tel : +86 15249732365

E-pošta : [email protected]

Če potrebujete veliko število naročil, se obrnite na nas za naročilo cena kupovanja.

Material Krom-vanadij Jekla
Poreklo Celinska Kitajska
Značilnosti Multifunkcijski
Magnetni No
Številka Modela SD-9857M
Vrsta Izvijač Nabor
Paket 50-79Pcs
Blagovna Znamka CHUNG HUNG
Vijak Glava Zarezano

0 Ocene

Dodaj pregled