Lesene Živali Obrti Dekor Osvetljeno Sova SMultilayer Gozd Silhueto Skulpture Carving Kmečko Wall Art 3D Gozdne Živali

(0)
Razpoložljivost:Na zalogi
€21.02 €8.41

Barve:

Dodajte pridih narave in elegance za vaš prostor s temi lesenih gozdnih živali kipi.Te lesene živali obrti decors so ročno izrezljane iz visoko kakovostnega lesa ter pobarvani z okolju prijaznimi barvami.So varno in neškodljivo za vas in vašo družino.Lahko jih uporabite za dekoracijo doma, high-end hoteli, kavarne, pisarne in več.Bodo ustvariti prijetno in toplo vzdušje za vsako priložnost.

Specifikacije:

Ime: 3D Ustvarjalne Gozdnih Živali Lesene Obrti

Velikost izdelka: 20X13.5X2.5 CM/7.87X5.31X0.98 cm

Pakiranje velikost: 23.8X13.8X3CM/9.37X5.43X1.18 cm

Sam izdelek, vključno z embalažo, teža: 165g

Seznam vsebine:

1 x Multi-layer Živali Deco

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močna in gladka: Ta multi-layer živali dekor je gladko oris, ki je prijeten za oči in neškodljiva za vaše roke.Narejen je iz visoko kakovostnega lesa, ki je močan in okolju prijazen.

2.Lesene sova dekor: Ta dekor je mojstrovina multi-plast design, ki ustvarja sova obliko z različnimi prizori narave.Vidite lahko, drevesa, gore, in zvezde na vsaki plasti, kot če iščete celotno naravo od 1 žival.Lesene Gozdnih Živali Kipi.

3.Lepe podrobnosti: Te lesene živali obrti dekor so skrbno izrezljane in poslikane, da ustvarite naravne in rustikalnem slogu, da lahko z vsako sodobno dekoracijo.Vsak kos je edinstven vzorec in teksturo, da obogatite svoj dom dekoracijo.

4.Praktično v uporabo: To je kot nalašč za dekoracijo doma, high-end hoteli, kavarne, pisarne, ali kot stranka dekoracijo in fotografije rekviziti.Ta lesenih živali stenski dekor je enostaven za montažo in bo prestal test časa.

5.Super darilo: Ta multi-layer živali dekor ustvari 3D učinki, ki jih prinaša vaš najljubši živali, ki jih življenje na vašo steno.Te stenske umetnosti je tudi čudovit rojstni dan in Božič darilo za vaše prijatelje, kolege, sorodnike, ki ljubijo umetnost in živali.

Slog Sodoben Slog
Material Plastični
Tema Živali
Poreklo Celinska Kitajska

0 Ocene

Dodaj pregled